Σοκ σε σχολείο της Ρόδου: Ανήλικος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές στιγμές και έστειλε το βίντεο σε συμμαθητές

Ο 14χρονος φέρεται να δελεάστηκε από άλλη μαθήτρια, που τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους και να της στείλει το βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ.

Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα συμμαθήτριά τους κατηγορούνται δύο ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου στη Ρόδο.

Πρόκειται για αγόρι 14 ετών που φέρεται να είχε σχέση με το 13χρονο θύμα και να κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές.

Επίσης, εμπλέκεται και ένα ακόμη κορίτσι, το οποίο φέρεται να προέτρεψε τον 14χρονο να προβεί στην εν λόγω πράξη.

Το βίντεο φέρεται να κοινοποιήθηκε στη συνέχεια εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η παράνομη μαγνητοσκόπηση φέρεται να έλαβε χώρα στις 24 Φεβρουαρίου 23, με το αδίκημα να διαπιστώνεται στις 8 Μαρτίου 2023.

Ο 14χρονος φέρεται να δελεάστηκε από έτερη μαθήτρια, που τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους σε προσωπικές τους στιγμές, και να της στείλει το βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ.

Τα χρήματα ουδέποτε δόθηκαν, ενώ όταν το θέμα έγινε γνωστό, και η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε τον ανήλικο για εξηγήσεις, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε στείλει στη συμμαθήτριά του που του είχε τάξει αμοιβή, 7 βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Σημειώνεται ότι ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος.

Παράλληλα και το θύμα έδωσε κατάθεση για την υπόθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, την περασμένη Πέμπτη.

Πηγή: skai.gr