Σε μουσείο – ύμνο στον εθνικοσοσιαλισμό, τον Αδόλφο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς είχε μεταβάλει το σπίτι του ο καταζητούμενος εφοπλιστής!

Ναζιστικά σύμβολα, φωτογραφίες του Χίτλερ, του Γκέρινγκ και του Χίμλερ (υπογεγραμμένη από τον ίδιο το 1939), κράνη, σβάστικες, στολές αξιωματικών των Ες Ες και σωρεία άλλων αντικειμένων βρέθηκαν, πέρα από τα δεκάδες όπλα, στο σπίτι του επιχειρηματία στις έρευνες των αρχών την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης, σε δυο οικήματα του φυγόδικου επιχειρηματία, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 20 πυροβόλα όπλα.

Ειδικότερα στο σπίτι του εφοπλιστή βρέθηκαν:

  • Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο, 
  • Δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή, 
  • Εξήντα μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα, 
  • Δέκα διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και 
  • Δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser 
Επίσης, εντοπίστηκε και ένα καναδέζικο αντιαεροπορικό όπλο του 1940 βρέθηκε σε κοντέινερ με παραλήπτη τον καταζητούμενο εφοπλιστή.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται παρουσία τεσσάρων εισαγγελέων μετά από κατάθεση προστατευομένου μάρτυρα, στο πλαίσιο της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή. Ο μάρτυρας δήλωσε ότι σε χώρο που ανήκει στον συγκεκριμένο εφοπλιστή είχε δει πολλά όπλα.

vila7

vila6

vila9

vila8

vila

vila4

vila3

vila2

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ