Έγκλημα στο Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή

Στο πλευρό της 47χρονης ήταν από νωρίς το πρωί τα τρία της παιδιά και η μητέρα της

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή κρίθηκε η 47χρονη, μετά την μαραθώνια απολογία της. Στο πλευρό της 47χρονης ήταν από νωρίς το πρωί τα τρία της παιδιά και η μητέρα της.

«Βρέθηκα τη λάθος στιγμή στο λάθος  χώρο». Με αυτά τα λόγια έκλεισε την πολύωρη απολογία της ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα η 47χρονη. Μεταξύ άλλων η ίδια είπε: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω εκείνος μου ζητούσε να τον βοηθήσω να αυτοκτονήσει μακάρι να μην πήγαινα ποτέ σε αυτό το σπίτι»

«Το παιδί μου είναι αθώο, ήθελε θεατή για να αυτοκτονήσει» δήλωσε η μητέρα της 47χρονης βγαίνοντας από τα δικαστήρια.

Σε δηλώσεις για την υπόθεση προχώρησε η δικηγόρος της 47χρονης Κατερίνα Τσιώνα. Η κα Τσιώνα επισήμανε πως δεν υπάρχει στην δικογραφία ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα λύσει το βασικό ερώτημα της αιτίας θανάτου. «Είναι ερώτημα που αν απαντηθεί θα διευκολυνθεί η θέση της εντολέας μου για την αιτία θανάτου που είναι ο απαγχονισμός το οποίο όσο και να έχει διαρρεύσει δεν υπάρχει επισήμως μέσα στην δικογραφία», υπογράμμισε η ίδια χαρακτηριστικά. 

Ανέφερε πως μετά την ολοκλήρωση των πρώτων εξετάσεων και των ερευνών των αρχών θα μπορούν να κάνουν αίτημα και να ζητήσουν την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Πρόσθεσε πως η 47χρονη παρά το γεγονός πως ήταν σε αρκετά επιβαρυμένη κατάσταση καθώς δεν έχει κοιμηθεί μέρες κατάφερε και εξήγησε τι έγινε στο διαμέρισμα καθώς και την σχέση που είχε με το θύμα. 

Εξήγησε πως ο ισχυρισμός της 47χρονης είναι πως η αιτία θανάτου του 50χρονου είναι η αυτοκτονία και ότι δεν έχει καμία σχέση η ύπαρξη της καρέκλας λόγω του ύψους του μονόζυγου και της θηλιάς.

Ερωτηθείσα αν η 47χρονη βοήθησε τον 50χρονο ασφαλιστή απάντησε καταφατικά και εξήγησε πως προσπάθησε να τον σηκώσει μπροστά και να τον εμποδίσει.  Επιπλέον συμπλήρωσε πως είχαν καλές σχέσεις και δεν είχαν διαταραχθεί μέχρι να γίνει η πτώχευση του ασφαλιστή και να χρωστά σε όλους. 

Ερωτηθείσα γιατί η 47χρονη τραβούσε βίντεο εξήγησε πως η πελάτισσά της θεωρούσε ότι το θύμα έκρυβε τα χρήματα και ότι θα της έλεγε που τα έχει και θα το έχει ως απόδειξη.

Πηγή: skai.gr