Κλείσιμο

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο 50χρονος είχε «ανοιχτά μέτωπα»

Το θύμα μέσα από την έρευνα των Αρχών που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, φαίνεται πως είχε ανοιχτά μέτωπα με πολλούς

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός 

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον 50χρονο ασφαλιστικό σύμβουλο που έχασε τη ζωή του μέσα στο διαμέρισμα του τη Δευτέρα το απόγευμα στο Μοσχάτο. Το θύμα μέσα από την έρευνα των Αρχών που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, φαίνεται πως είχε ανοιχτά μέτωπα με πολλούς, και μάλιστα τρεις φορές τουλάχιστον μέσα σε ένα μήνα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Το στοιχεία αυτό επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική έκθεση που διενήργησε ο κ. Γεώργιος Ντηλέρνιας ο οποίος μιλώντας στον skai.gr, αποκάλυψε πως η σορός έφερε κατάγματα και εκχυμώσεις οι οποίες χρονικά τοποθετούνται σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες.

Σύμφωνα με τον έμπειρο ιατροδικαστή κάποιες εκχυμώσεις αλλά και κατάγματα  έχουν προκληθεί 1-2 μέρες το πολύ πριν τον θάνατο του. Η εκχύμωση που είχε στον αριστερό βραχίονα υπολογίζεται έως δημιουργήθηκε 6-7 ημέρες πριν, ενώ στο αριστερό ημιθωράκιο είχε αχνές εκχυμώσεις, που αυτές υπολογίζονται πως προκλήθηκαν χρονικά πριν από 15-20 ημέρες.

«Η αιτία θανάτου είναι ο απαγχονισμός δια βρόχου, αλλά στο πιστοποιητικό έγραψα «προηγηθείσα εικόνα ξυλοδαρμού» και αυτό διότι είδα κατάγματα πλευρών αλλά και εκχυμώσεις στο αντιβράχιο του αριστερού χεριού τα οποία ήταν πρόσφατα» εξηγεί ο ιατροδικαστής. 

Ωστόσο οι πρόσφατες εκχυμώσεις στο άψυχο σώμα του 50χρονου που οφείλονται σε χτυπήματα που δέχτηκε, δεν προκύπτει μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί από την 47χρονη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την πόρτα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας πέρασε και η κατηγορούμενη συνοδευόμενη από αστυνομικούς προκειμένου οι ιατροδικαστές να εξετάσουν κυρίως τα χέρια της.

«Είχε ωραία χέρια» απεφάνθη ο ιατροδικαστής, που στην γλώσσα των ιατροδικαστών σημαίνει πως τα χέρια της δεν έφεραν τραυματισμούς εκδορές ή κατάγματα τα οποία θα προκαλούνταν αν είχε χτυπήσει κάποιον. Μάλιστα ο ιατροδικαστής πρόσεξε και τα πρόσθετα νύχια που φόραγε η γυναίκα και όπως λέει δεν υπήρχαν σπασίματα ούτε είχε αποκολληθεί κάποιο. Αυτό βέβαια όπως εξηγούν δεν σημαίνει πως δεν του πέταξε κάποιο αντικείμενο. 

Η 47χρονη η οποία συμμετείχε -σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στους αστυνομικούς- στον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα σήμερα Πέμπτη.

Η κατηγορούμενη η οποία σύμφωνα με την συνήγορο της δηλώνει αθώα, υποστηρίζει πως είχε δώσει στο θύμα το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να της τα επενδύσει και όταν του ζήτησε το κεφάλαιο πίσω, αυτός δεν της τα επέστρεφε.

Στην κατάθεση της είχε υποστηρίξει πως την μοιραία συνάντηση τους την Δευτέρα, ξέσπασε καυγάς με τον ασφαλιστικό σύμβουλο να  της λέει πως είναι απελπισμένος και πως θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Πηγή: skai.gr