Κλείσιμο

Μονεμβασιά: «Στυγερό έγκλημα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων στον ΣΚΑΪ

Για ένα φονικό περιστατικό έκανε λόγο Χρήστος Πλειώτας, ο δικηγόρος της οικογενείας του ενός εκ των δύο θυμάτων που έχασαν την ζωή τους κατά το τραγικό συμβάν στην Μονεμβασιά.

Πρόκειται για «στυγερό έγκλημα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κι ενώ ο δράστης βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είμαι πεπεισμένος από άμεση και αξιοπιστότατη πληροφόρηση όσων πήγαν να καταθέσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο κ. Πλειώτας τόνισε ότι το θύμα που εκπροσωπεί (ο συνοδηγός της μηχανής που επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένοι) μετά την πρώτη σύγκρουση έφερε ένα μικρό κάταγμα στο πόδι και είχε πλήρως τις αισθήσεις του

«Ο δράστης χτύπησε τα δυο άτομα, και δεν στάθμευσε στο σημείο. Αφού εκτόπισε τον οδηγό, διένυσε 300 μέτρα επέστρεψε και διαπέρασε τον εντολέα μου. Όλα αυτά έγιναν συνειδητά», δήλωσε.

Μάλιστα τόνισε ότι σύμφωνα με μια μαρτυρία κατά την καταδίωξή του από το περιπολικό, ο δράστης απομακρύνθηκε για λίγο ώστε να τον χάσουν οι αστυνομικοί και μετά πέρασε πάλι από πάνω το θύμα.
 

Πηγή: skai.gr