Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το πρώτο κύμα, ο κίνδυνος δεν έφυγε (vid)

Mήνυμα εγρήγορσης στην κοινή γνώμη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το πρώτο κύμα του κορωνοϊού, αλλά ο κίνδυνος δεν έφυγε, προειδοποιεί σε μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραθέτοντας βίντεο του ΕΟΔΥ για τα μέτρα ασφαλείας από τον ιό. 

"Όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το πρώτο κύμα του Covid-19, αλλά ο κίνδυνος δεν έφυγε και δεν πρέπει να ξεχαστούμε τώρα που είναι καλοκαίρι. Όπως ακούσαμε τους ειδικούς όλο αυτό το διάστημα, τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και τώρα που ανοίγουμε σταδιακά την Ελλάδα σε επισκέπτες" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Twitter.

Το ενδεχόμενο επέκτασης της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και πέραν των σούπερ μάρκετ σε κλειστούς χώρους όπως οι εκκλησίες, τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά καταστήματα, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει τις εισηγήσεις των ειδικών.

Τριάντα πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 
 

Πηγή: skai.gr