Μήνυμα δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για τον κορωνοϊό: Εμβολιαστείτε, έφθασα στα πρόθυρα της ΜΕΘ

«Εμβολιαστείτε, έφτασα στα πρόθυρα της ΜΕΘ» ήταν το μήνυμα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Νίκου Παγκάκη, αλλά και των νοσηλευτών του νοσοκομείου Σωτηρία, στο οποίο νοσηλεύεται ακόμα αναρρώνοντας από τον κορωνοϊό.

«Παραμένω στο νοσοκομείο, ελπίζω σήμερα - αύριο να βγω. Δεν το πέρασα καθόλου ελαφριά, δεν το περίμενα. Είχα κανονίσει να για εμβόλιο τον Αύγουστο, δεν πρόλαβα» σημείωσε ο Νίκος Παγκάκης. 

«Ξεκίνησε η ιστορία ελαφριά, εξελίχθηκε με δυνατό πυρετό. Όταν ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, φτάνει στα πρόθυρα της Εντατικής τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ξέφυγε το πράγμα, αυτή είναι η αλήθεια. Μια άλλη σκληρή αλήθεια είναι προφανώς όταν περιμένεις το ραντεβού με τον κορωνοϊό δεν κλείνεις ραντεβού ο κορωνοϊός σε βρίσκει, δεν τον βρίσκεις…» υπογράμμισε ο Νίκος. 

Όπως επισήμανε «όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι που αποκλείεται να χτυπήσει τη δική τους πόρτα, είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτή η εκτίμηση». 

«Θέλω να μεταφέρω μήνυμα από τους νοσηλευτές και τους ψυχοθεραπευτές γιατί το στοίχημα του κορωνοΐου έχει να κάνει και με την ψυχολογία μας… Οι νοσηλευτές με παρακάλεσαν να μεταφέρω μήνυμα στον κόσμο γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν έχουν διασωληνώσει ποτέ άτομο εδώ που να έχει εμβολιαστεί» κατέληξε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. 

Πηγή: skai.gr