Κλείσιμο

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία - Έπεσε ο άνεμος

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος, «το κύριο μέτωπο βρίσκεται σε αγροτοδασική έκταση γύρω από τις περιοχές Κρέστενα, Σκιλλουντία, Βρίνα και Γρύλος, χωρίς μέχρι τώρα να απειλεί κατοικημένες περιοχές

Μάχη με τις φλόγες δίνουν –και θα συνεχίσουν να τη δίνουν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας– ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπαθούν να ελέγξουν πύρινο μέτωπο το οποίο ξεκίνησε από την περιοχή Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων (Ηλεία), για να το κρατήσουν μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος, «το κύριο μέτωπο βρίσκεται σε αγροτοδασική έκταση γύρω από τις περιοχές Κρέστενα, Σκιλλουντία, Βρίνα και Γρύλος, χωρίς μέχρι τώρα να απειλεί κατοικημένες περιοχές, αφού έχει κοπάσει η ένταση της φωτιάς και παράλληλα έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων».

Ο κ. Μπαλιούκος πρόσθεσε ότι «εκτός από τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, μηχανήματα δημιουργούν –όπου μπορούν– αντιπυρικές ζώνες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ