Μάνος Δασκαλάκης: Παίρνει αποστάσεις και αποκαλεί «κατηγορούμενη» την Πισπιρίγκου - «Δεν έχω να κρύψω κάτι», λέει

«Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα των τριων νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη για την σύλληψη της συζύγου του.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 θέλησε να πάρει αποστάσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, αποκαλώντας την «κατηγορούμενη» .

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι»

 
Νωρίτερα η 33χρονη κρατούμενη είχε την πρώτη συνάντησή της στην ΓΑΔΑ με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζάρδα που έλαβε εντολή από την 18η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, να υπερασπιστεί την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η δικαστική λειτουργός όρισε νέο συνήγορο στην 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, καθώς χθες το βράδυ η κατηγορουμένη βρέθηκε χωρίς εκπροσώπηση μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου που είχε αναλάβει να την υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζάρδας παρέλαβε ήδη την δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της γυναίκας που του ανατέθηκε η υπεράσπιση της και εφόσον και η ίδια η 33χρονη τον αποδεχθεί, θα συνεργαστεί μαζί της, ώστε να είναι έτοιμη την Δευτέρα το μεσημέρι να προσέλθει στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Πηγή: skai.gr