«Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή» - Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά μέσα από το κρατητήριο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κρατητήριο είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης φοβάται μη μπει κι εκείνος στη φυλακή και γι' αυτό ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τις κατηγορίες σε βάρος της συζύγου του.

Όπως είπε η Πισπιρίγκου στον δημοσιογράφο, ο Μάνος θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να έχει χρήματα να της δίνει. Μάλιστα, φέρεται να της είπε ότι με τον σάλο που προκάλεσε η υπόθεση τον έδιωξαν από τη δουλειά και δε μπορεί ούτε να βγει από το σπίτι.

Έχει σκοπό να πει τι είδε με τα μάτια του, αλλά εφόσον λένε έτσι οι αρχές εκείνες θα αποφασίσουν την ποινή της και θα βρουν τις αποδείξεις, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ρούλας.

Απόσπασμα από τον διάλογο με τον δημοσιογράφο:

Δ: Αντέχεις;

Ρ.Π.: Όχι. Αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεί. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει.

Δ: Τι γίνεται με το Μάνο

Ρ.Π.: Μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία.

Δ: Εσύ είσαι ικανοποιημένη με αυτό;

Ρ.Π.: Όχι βέβαια. Μου λέει μα δε μπορώ να βγω από το σπίτι. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδιάκι μου, έχεις καταλάβει που είμαι; Μου λέει κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;

Δ: Δηλαδή το μέλημά του είναι να μην μπει φυλακή.

Ρ.Π.: Ναι, ναι.

Δ: Εσένα δεν σε σκέφτεται που είσαι μέσα;

Ρ.Π.: Ούτε καν. Του είπα να έρθει Αθήνα να με δει και μου είπε εισαι με τα καλά σου να έρθω εκεί με τα κανάλια; Και όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα, μου λέει, θα απαγορεύεται να σε βλέπω.

Πηγή: skai.gr