Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη μαφιόζικη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί τα στοιχεία που συνέλεξαν από το σημείο της αιματηρής επίθεσης

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Το κουβάρι της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, όπου δυο άντρες έπεσαν νεκροί από πυρά αγνώστων στον Κορυδαλλό ξετυλίγουν εδώ και λίγες ώρες οι αξιωματικοί της ασφαλείας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, ενώ δεν αποκλείουν να υπάρχει και συμβόλαιο θανάτου πίσω από την διπλή εκτέλεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ένα εκ των δυο θυμάτων γνωστός ως «Ράμπο», είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για την εμπλοκή του σε σοβαρή υπόθεση οπαδικής βίας στο Λαύριο το 2007 και συγκεκριμένα σε ραντεβού οπαδών. Ακόμη φέρεται να εμπλέκεται και σε συμβόλαιο θανάτου κατά υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΛΑΣ.

Όσο για το δεύτερο θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κυκλωμάτων της νύχτας.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί τα στοιχεία που συνέλεξαν από το σημείο της αιματηρής επίθεση, ενώ συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα και σπίτια ώστε να αποκωδικοποίησουν τη διαδρομή του πολυτελούς τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

το αυτοκίνητο που έκαψαν οι δράστες της δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ ήδη έχει μεταφερθεί το όχημα των δραστών που εντοπίστηκε καμμένο στην Εθνική Οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε πως το όχημα είναι κλεμμένο και «καθαρό», δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: skai.gr