Λαμία: Στο εδώλιο γιατροί που χειρούργησαν 9χρονο παιδί και στη συνέχεια πέθανε- βίντεο

Το παιδί είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν είχε πέσει από το ποδήλατό του. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου χειρουργήθηκε ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου άφησε την τελευταία του πνοή

Ένα παιδί μόλις 9 ετών, ο Δημήτρης Κατσαούνος έφυγε από την ζωή στις 26/07/2017 στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Λίγες ημέρες πριν στις 22 Ιουλίου, ο Δημήτρης ενώ έπαιζε στο χωριό του που βρισκόταν για διακοπές στην Ανάβρα Καμένων Βούρλων, έπεσε από το ποδήλατό του και χτύπησε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύτηκε, χειρουργήθηκε και στη συνέχεια οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γονείς επιρρίπτουν ευθύνες στο γιατρό του νοσοκομείου της Λαμίας που ανέλαβε και χειρούργησε το παιδί.

Ο γιατρός κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο δικαστήριο της Λαμίας. Η δίκη ξεκίνησε το πρωί με την κατάθεση εμπειρογνωμόνων.

Η μητέρα του Δημήτρη ήταν συγκλονισμένη.

«Έφερα το παιδί μου για διακοπές και το πήρα σε φέρετρο» λέει στο Star Κεντρικής Ελλάδας και πρόσθεσε πως «δεν είναι δυνατόν τα παιδιά μας να γίνονται θυσία γιατί δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτή τη χώρα».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Δημήτρη Νίκος Διαλυνάς, επεσήμανε πως όλη η κοινωνία θέλει να μάθει τι δεν πήγε σωστά.

Δικηγόρος του κατηγορούμενου γιατρού είναι ο Γιώργος Δούμας που δεν θέλησε να κάνει επί της ουσίας δηλώσεις, περιμένοντας την απόφαση της δικαιοσύνης.

Πηγή: tvstar.gr