Θρίλερ στη Λαμία: 67χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της δύο μήνες μετά τον θάνατό της

Η βαριά μυρωδιά που αναδύονταν από το κλειστό σπίτι κινητοποίησε τους γείτονες και αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Είχε περίπου δύο μήνες νεκρή στο σπίτι και η έντονη μυρωδιά κινητοποίησε τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία…

Η βαριά μυρωδιά που αναδύονταν από το κλειστό σπίτι σε συνοικία στο Παγκράτι Λαμίας, αποκάλυψε την τραγωδία 67χρονης γυναίκας. 

Σύμφωνα με το lamiareport, οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί μετά από αναφορές γειτόνων για τη δυσοσμία που αναδυόταν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η 67χρονη που έμενε εκεί πρέπει να είχε χάσει τη ζωή της ίσως και πριν δύο μήνες και πλέον είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλα της!

Νεκρή γυναίκα στη Λαμία

Η 67χρονη έμενε μόνη της στο σπίτι, ενώ δεν είχε επαφές με τους γείτονες που δεν την αναζήτησαν το διάστημα που δεν την είχαν δει. Πριν από 15 περίπου ημέρες είχαν πρωτοενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι ήταν από τα σκουπίδια και είχαν ειδοποιήσει το Δήμο.

Όταν η μυρωδιά επέμεινε συνδύασαν την εξαφάνιση της γυναίκας και κάλεσαν την αστυνομία που το πρωί της Παρασκευής (10/6) αποκάλυψε την τραγωδία.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δε φαίνεται ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να εξακριβώσουν από τι προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: lamiareport.gr