Κλείσιμο

Προφυλακιστέοι η μάνα κι ο σύντροφός της για την δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη

Ιωάννα Μάνδρου

Προφυλακίστηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κατηγορούμενοι για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα ένα επτάχρονο αγοράκι που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφο της μητέρας του με την συμμετοχή της ίδιας.

Ο δράστης, 33 χρόνων από την Πολωνία που είχε πριν απο πέντε χρόνια φιμώσει το παιδάκι, οδηγώντας το σε μαρτυρικό θάνατο, κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως και η μητέρα του παιδιού που κατηγορείται για συμμετοχή στην ανθρωποκτονία, η οποία κατά το κατηγορητήριο έγινε από κοινού.

Και οι δύο με σκυμμένο το κεφάλι οδηγήθηκαν στο ανακριτικό γραφείο και επιχείρησαν να δικαιολογήσουν το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες από τον συνήγορο του, ισχυρίστηκε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι έβαλε την μονοτική ταινία στο στόμα του παιδιού για να το τιμωρήσει επειδή ήταν άτακτο.

Επίσης, προσπάθησε να αποσείσει κάθε ευθύνη συμμετοχής στο έγκλημα για την 29χρονη, σήμερα μητέρα του άτυχου παιδιού που ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας και ισχυρίζεται, χωρίς να πείθει, ότι δεν άκουσε, ούτε είδε τίποτα.

Το έγκλημα της Κυψέλης εξιχνιάστηκε μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, τελείως τυχαία ενώ τα οστά του 7χρονου βρέθηκαν κρυμμένα σε εργαλειοθήκη όπου τα είχαν τοποθετήσει οι δράστες του εγκλήματος.

Πηγή: skai.gr