Κλείσιμο

Κορυδαλλός: «Σήκωσε» τις εισπράξεις και άφησε... φιλοδώρημα μια μερίδα κοντοσούβλι

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη τελικά, είχε βάλει στο μάτι καταστήματα της περιοχής καθώς μια μέρα νωρίτερα, είχε καταγραφεί από την εξωτερική κάμερα γνωστής μπουτίκ, την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει σε αυτή

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε στον Κορυδαλλό όταν ληστής, ο οποίος έκλεψε τις εισπράξεις από κατάστημα καφέ, φεύγοντας άφησε πάνω στον πάγκο… φιλοδώρημα, ένα κομμάτι ζεστό κοντοσούβλι. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες αρχές Ιουνίου. Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη τελικά, φαίνεται πως είχε βάλει στο μάτι και αλλά καταστήματα της περιοχής καθώς μια μέρα νωρίτερα, είχε καταγραφεί από την εξωτερική κάμερα γνωστής μπουτίκ, την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει σε αυτή.

Ωστόσο ο διαρρήκτης υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο και συγκεκριμένα χωρίς την κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ.

Όταν αντιλήφθηκε πως οι κινήσεις του καταγράφονται τότε προσπάθησε να σπάσει την κάμερα και όταν δεν τα κατάφερε τράπηκε σε φυγή.

Την επόμενη ημέρα μπήκε και λήστεψε το καφέ αφήνοντας στην ιδιοκτήτρια που δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν άνοιξε το κατάστημα της και είδε τι έχει συμβεί, το… ζεστό κοντοσούβλι.
 

Πηγή: skai.gr