Κλείσιμο

Θήβα: Κατέληξε 16χρονη στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού – Διασωληνωμένη η μητέρα της

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι στη Θήβα κατέληξε 16χρονο κορίτσι έχοντας συμπτώματα κορωνοϊού. Το άτυχο κορίτσι εισήχθη σήμερα Τετάρτη το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ η μητέρα της 16χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η κοπέλα, με σοβαρό αδιάγνωστο υποκείμενο νόσημα, εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο και βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε αργότερα μετά από ανακοπή.

Όπως δήλωσε στο evima. gr ο δήμαρχος Θήβας Γιώργος Αναστασίου «η 16χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός».

«Κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων» πρόσθεσε ο κ. Αναστασίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

"Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του. 

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση. 

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε. 

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας

Χροναίος Κωνσταντίνος"

 

Πηγή: evima.gr