Κολωνός: Εξετάζεται πιθανή συμμετοχή ενός ακόμη άνδρα στην υπόθεση

Ο άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως το απόγευμα της Δευτέρας, στην έδρα της υπηρεσίας στη ΓΑΔΑ και δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών. Υποστήριξε ωστόσο ότι δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο.

Την συμμετοχή ενός ακόμα άνδρα στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στο Κολωνό, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων.

Ο άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως το απόγευμα της Δευτέρας, στην έδρα της υπηρεσίας στη ΓΑΔΑ και δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών. Υποστήριξε ωστόσο ότι δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο. Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστό ότι ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην υπόθεση.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 37χρονη μητέρα του παιδιού

Προφυλακιστέα κρίθηκε εχθές, μετά την πολύωρη απολογία της, η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, καθώς Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι δεν ήταν αμέτοχη στα όσα βίωνε το παιδί. Η 37χρονη που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της, σύμφωνα με την υπεράσπιση της, αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Το ίδιο ισχυρίστηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που εξετάστηκαν ως μάρτυρες. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, τόσο τα εμβάσματα που βρέθηκαν σε λογαριασμό της μητέρας, από  άτομα που ήρθαν σε επαφή με τη 12χρονη, όσο και τα μηνύματα του ίδιου του παιδιού,  ήταν καταλυτικά στοιχεία για την προφυλάκισή της, με το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Εν τω μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν από τον ανακριτή οι τρεις εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση. Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης επί πληρωμή σε ανήλικη παθούσα.  Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ