«Ελεύθερες παραλίες»: Παρέμβαση πολιτών σε beach bar στη Νικήτη Χαλκιδικής

Η ανάγκη για ελεύθερες παραλίες με εύκολη πρόσβαση σε αυτές οδήγησε πολίτες στη Νικήτη Χαλκιδικής να πραγματοποιήσουν παρέμβαση σε beach bar της περιοχής

Στην Νικήτη, όπως και σε άλλες περιοχές όχι μόνο  στη Χαλκιδική, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, οι παραλίες είναι μη εύκολα προσβάσιμες για τους λουόμενους, καθώς κατακλύζονται από ξαπλώστρες.

Σήμερα, σε Ποτίδαια και Νικήτη οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν να την κατάσταση που επικρατεί.

Ομάδα πολιτών στη Νικήτη, πραγματοποίησε παρέμβαση σε beach bar, όπου ενημέρωσε τους λουόμενους για το σοβαρό πρόβλημα της προσβασιμότητας στις παραλίες, ενώ σε ολόκληρο το μήκος παραλιακό μέτωπο της περιοχής πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και καταγραφή του προβλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η ομάδα των πολιτών για ελεύθερες παραλίες,  δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες και στην πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρέμβαση σε όλο το μήκος της παραλίας της Νικήτης.

Στο σημείο που πραγματοποίησαν παρέμβαση οι πολίτες  έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας.  Αύριο, Δευτέρα στις 11.30 το πρωί, αναμένεται κινητοποίηση στο δημαρχείο Νικήτης.

Πηγή: theopinion.gr