Κλείσιμο

Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού του κατήγγειλε στον Σκάι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης

Όπως κατήγγειλε ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης, πλημμυροπαθείς είδαν τα χρήματα των αποζημιώσεων να κάνουν «φτερά» από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς καθώς τα «σήκωσε» εισπρακτική εταιρεία

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τα χρήματα των αποζημιώσεων που διέθεσε η κυβέρνηση στους πλημμυροπαθείς προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, ο πεθερός του κι άλλοι πλημμυροπαθείς που έλαβαν το ποσό των 6.500 ευρώ ως αποζημίωση από το κράτος μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, είδαν τα χρήματά τους να εξαφανίζονται από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς καθώς τα «σήκωσε» εισπρακτική εταιρεία. 

Μάλιστα, πολίτες που είδαν τα χρήματά τους να κάνουν «φτερά» συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από την τράπεζα στον Παλαμά Καρδίτσας, ζητώντας εξηγήσεις.

Πάντως, όπως είναι γνωστό τα χρήματα από τις αποζημιώσεις είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται. 

Διαπιστώνετε κακώς κείμενα; Εχετε να καταγγείλετε κάτι που συμβαίνει ή που παρατηρήσατε; Στείλτε την καταγγελία σας στο kataggelies@skai.gr

Πηγή: skai.gr