Απίστευτο περιστατικό στην Κάρπαθο: Κατήγγειλαν μάγειρα ότι τηγάνιζε ζωντανά τα ψάρια - Δείτε βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ψάρια να τηγανίζονται ενώ είναι ζωντανά, έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό απασχόλησε την αστυνομία της Καρπάθου η οποία δέχθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία μάγειρας σε ταβέρνα του νησιού τηγάνιζε ψάρια ενώ αυτά ήταν ζωντανά.

Μάλιστα υπάρχει και σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ψάρια να τηγανίζονται ενώ είναι ζωντανά, έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.

Μετά τη δημοσίευσή του υπήρξε έντονη αντίδραση και σχετική καταγγελία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις».

Αρχικά η καταγγελία έγινε από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, όπου αστυνομικοί έκπληκτοι ρωτούσαν να μάθουν πού υπάγεται αυτή η περίπτωση.

Όπως αναφέρει η «Νέμεσις»: «εξηγήσαμε πού υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου. Το παρακολουθούμε με τον σύλλογο της Νέμεσις στη Κάρπαθο. Καθημερινά πια τα βίντεο με ακραίους βασανισμούς ζώων» 

Σύμφωνα με τo karpathiakanea.gr το βίντεο αυτό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και υπάρχει καταγγελία που ήδη ερευνά η Αστυνομία της Καρπάθου. Μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή: skai.gr