Σύλληψη υπόπτου για την μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου στην Καλαμάτα

Ο νεαρός που συνελήφθη ήταν σύμφωνα με την αστυνομία, συνοδηγός στο όχημα - Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης,

Στη προσαγωγή και σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας προχώρησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός που συνελήφθη ήταν σύμφωνα με την αστυνομία, συνοδηγός στο όχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνεργός του, οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Η αστυνομία έχει εδώ και δύο ημέρες, εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ατόμων  που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής .

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης, επίσης αλβανικής υπηκοότητας.

Το 47χρονο θύμα φαίνεται πως ήταν γνώριμος στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ή «Gus». Ο Ελληνοαμερικανός όπως όλα δείχνουν ότι γνωριζόταν με το δολοφόνο του και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τις μαρτυρίες και την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού μέχρι το βράδυ είχαν περιορίσει τον αριθμό των υπόπτων. Επίσης, ο  Αμερικάνος» φέρεται να ήταν μπλεγμένος με υποθέσεις ναρκωτικών και στην Αμερική, πριν μετακομίσει από το Σικάγο στην Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr