Κλείσιμο

Κακοκαιρία: Χωρίς αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας-Θηβών – Πού παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας-Θηβών σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Ειδικότερα άρθηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέως τύπου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Πάλαια Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών στο ρεύμα προς Θήβα από το 5ο χιλιόμετρο (Πρατήριο καυσίμων REVOIL πρώην CYCLON).

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στη Αλεξάνδρας όσο και στη Λ. Κηφισίας, που είχαν κλείσει από τις 06.00 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας για τον 10ο Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 5 χλμ, που είναι σε εξέλιξη.

Συνεχίζεται  η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψους του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της χιονόπτωσης. Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ στη Πεντέλη έως το ύψος του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα έχει κλείσει η Λεωφόρος Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της Λ. Θησέως στην Εκάλη, καθώς και στην ανώνυμη οδός από το ύψος Καλοπούλα στην Καισαριανή προς Υμηττό.

Σε ό,τι αφορά τον καιρό, μεταξύ άλλων, «το έχει στρώσει» σε Διόνυσο, Πεντέλη, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Υμηττό, Μελίσσια, Πάρνηθα, Γλυκά Νερά, Γέρακα.

Νεφώσεις με χιονόνερο και κατά διαστήματα χιονοπτώσεις, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, προβλέπονται για σήμερα στο Λεκανοπέδιο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έναν 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: skai.gr