Κακοκαιρία στην Κρήτη: Τουρίστες έχουν εγκλωβιστοί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας

Παράλληλα, κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική και από δύο αυτοκίνητα στα οποία έχουν εγκλωβιστεί οι επιβάτες τους. Στο καθένα από τα οχήματα επιβαίνουν δύο άτομα. 

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται και στη Σητεία από τη σφοδρή βροχόπτωση που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οκτώ τουρίστες και μια φύλακας έχουν εγκλωβιστεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας και έχουν ζητήσει βοήθεια από τις αρχές χωρίς να βρίσκονται όμως σε κίνδυνο.

Παράλληλα, κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική της περιοχής και από δύο αυτοκίνητα στα οποία έχουν εγκλωβιστεί οι επιβάτες τους. Στο καθένα από τα οχήματα επιβαίνουν δύο άτομα. 

Νωρίτερα μιλώντας στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Σητείας, ανέφερε πως η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και πως τα φαινόμενα στα περιοχή είναι πρωτοφανή.
 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε επίσης κλήσεις για άντληση νερών που κατέκλεισαν καταστήματα και οικίες στον Αγιο Νικόλαο, στην Ιεράπετρα, αλλά τα περισσότερα προβλήματα.

Πηγή: skai.gr