Κλείσιμο

Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Κιμούλη: Της μόδας είναι η αλήθεια

Απάντηση στον Γιώργο Κιμούλη και τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή την καταγγελία της Ζέτας Δούκα ότι την έβριζε και την  κλώτσησε, έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

Με αφορμή την αναφορά του σκηνοθέτη και ηθοποιού στο Mega πως έγιναν της «μόδας» συμπεριφορές  σαν της κ. Μπεκατώρου η κ. Γαρμπή απάντησε, πως «δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της  μόδας η Αλήθεια».

Στην επίμαχη αναφορά του ο κ. Κιμούλης αναφέρει: «Το σωματική βία είναι αδιανότητο. Το άλλο είναι γενική κι αόριστη καταγγελία. Υποτίμηση, απαξίωση, έβριζα… είναι γενικά πράγματα. Ένταση στη δουλειά υπάρχει. Η συνεχόμενη βία είναι και ποινικό αδίκημα [η λεκτική]. Θέλω να πιστεύω, μέχρι πρότινος πίστευα πως με την τάση είναι της μόδας τώρα να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου… κι αυτό είναι και το πρόβλημα. Με τη δική μου μήνυση καμία γυναίκα δεν πρέπει να σταματήσει να καταγγέλει τέτοιες περιπτώσεις. Πίστευα πως είναι μια διάθεση “είμαι κι εγώ εδώ”, “συμμετέχω και εγώ και μιλάω”. Φοβάμαι ότι είναι πιο μπλεγμένη ιστορία, δεν είναι τόσο αθώο. Θα αποδειχθεί συν τω χρόνω. Η στεναχώρια έφυγε γρήγορα και ο θυμός με διακατέχει αυτή την στιγμή». 

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού κατήγγειλε για εργασιακό εκφοβισμό τον Γιώργο Κιμούλη
Επίσης στο πλευρό της κ. Δούκα τάχθηκαν και άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ άλλων η Ναταλία Τσαλίκη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Νατάσσα Εξηνταβελόνη, ο Φάνης Παυλόπουλος, ο Πάνος Βλάχος, η Φανή Παλιούρα, η Μαριέλλα Σαββίδουκαι Νίκος Ψαρράς.

Πηγή: skai.gr