Με δήλωση του στα Παραπολιτικά, ο Γιώργος Κιμούλης μετά τα όσα ανέφερε στο Mega, η Ζέτα Δουκα  η όποια  κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για λεκτική βία, γνωστοποίησε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον της. 

Ο ηθοποίος  μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη είπε : 

«Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο MEGA. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμα και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει.

Επίσης, άφησε αιχμές κατά της Ζέτας Δούκα ότι θέλει να «εκμεταλλευτεί» το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις καταγγελίες της Μπεκατώρου, οι οποίες όπως τόνισε είναι σοβαρές και αφορούν κρίσιμο θέμα.

Είπε μάλιστα ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει η δική του αντίδραση και προσφυγή στη δικαιοσύνη να αποτρέψει γυναίκες που έχουν υποστεί πράγματι κακοποίηση να το καταγγείλουν.

Ακόμα, μιλώντας για εκείνη την παράσταση είπε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης, είπε αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας».

Πηγή: Παραπολιτικά