Ηράκλειο: Στο ψυχιατρείο φρουρούμενος ο 36χρονος που μαχαίρωσε την σύντροφό του

Ο 36χρονος απολογήθηκε στο θάλαμό του στο νοσοκομείου - «Παραληρηματική απολογία» κατά την οποία ο δράστης ανέφερε «πολιτικές σκοπιμότητες και σκάνδαλα»

Την προσωρινή παραμονή στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ σε ειδικό θάλαμο και φρουρούμενος, αποφάσισε η ανακρίτρια για τον 36χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης συντρόφου του, πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο.

Ο 36χρονος απολογήθηκε στο θάλαμο του στο νοσοκομείου, ενώ η απολογία του σύμφωνα με το συνήγορο του Γιώργο Κοκοσάλη, ήταν «μια παραληρηματική απολογία» κατά την οποία ο 36χρονος επανέλαβε μια σειρά από ισχυρισμούς περί «πολιτικών σκοπιμοτήτων και σκανδάλων».

Ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφο του και αμέσως μετά αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, σε ό,τι αφορά την ποινική μεταχείριση, «θα προχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των εξειδικευμένων εξετάσεων που θα γίνουν και μιας σειράς από πραγματογνωμοσύνες».

«Το παιδί αυτό χρήζει θεραπείας και όχι τιμωρίας» πρόσθεσε ο συνήγορος του, που ευχαρίστησε τόσο την 36χρονη που δέχθηκε την επίθεση, όσο και την οικογένεια της, για τη γενναία και μεγαλόψυχη -όπως χαρακτήρισε- στάση, την οποία έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα.

Πηγή: skai.gr