Κλείσιμο

Ίος: «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι» λέει ο πατέρας του 18χρονου από την Ιρλανδία

Ο πατέρας του 18χρονου εξέφρασε τη θλίψη του για το χαμό του γιου του - Στον Πειραιά για νεκροψία οι σοροί των δυο νεαρών Ιρλανδών

Τη θλίψη του για το χαμό του αγαπημένου του γιου, Andrew O'Donnell, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Ίο, εξέφρασε ο πατέρας του18χρονου.Πρόκειται για τον έναν από τους δύο Ιρλανδούς μαθητές που πέθαναν στο ελληνικό νησί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής όπου γιόρταζαν μαζί με άλλους συμμαθητές τους την αποφοίτηση τους.

«Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι» φέρεται να δήλωσε ο Andrew O'Donnell, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο MailOnline στενός οικογενειακός φίλος ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Ο Gavin είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, όπως και όλη η οικογένειά του. Ο παππούς του Andrew, Joe είναι γιατρός και ήταν οι δύο πολύ περήφανοι για τον Andrew, ο οποίος ήταν στην ακμή της ζωής του. Αυτή είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Όλοι βρίσκονται σε σοκ» πρόσθεσε ο ίδιος, όπως αναμεταδίδει η Daily Mail.

«Είναι απλά ανεξήγητο. Ο Andrew και ο Max ήταν τόσο νέοι. Απλώς δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό. Όλοι θρηνούμε και για τις δύο οικογένειες».

Ο O'Donnell πιστεύεται ότι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε απότομους βράχους ενώ κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο του τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μετά από μια βραδινή έξοδο στη Χώρα, την πρωτεύουσα της Ίου. 

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου είπε στη MailOnline: «Ενώ τα τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι [του O'Donnell] υποδηλώνουν με την πρώτη ματιά ότι ξέφυγε από την πορεία του, ότι σκόνταψε και έπεσε, διερευνούμε και την εγκληματική αμέλεια». 

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που θα διενεργηθεί σήμερα θα είναι «κομβικά» για τον καθορισμό της γραμμής έρευνας για τους θανάτους των δύο άτυχων 18χρονων. 

«Εάν επαληθευτεί από τα ευρήματα της αυτοψίας που θα διεξαχθεί την Τρίτη (ότι κατανάλωσαν νοθευμένα ποτά), οι αρχές θα κινηθούν για να ξεκινήσουν ποινική έρευνα», δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Στον Πειραιά για νεκροψία οι σοροί των δυο νεαρών Ιρλανδών 

Την ίδια στιγμή στον Πειραιά όπου θα διενεργηθεί νεκροψία μεταφέρθηκαν σήμερα οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών. Οι συμμαθητές τους, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, επιστρέφουν στην Ιρλανδία μέσω του Μπρίστολ . 

Οι συμμαθητές τους σχημάτισαν τιμητική φρουρά καθώς η αστυνομία μετέφερε τα πτώματα των αγοριών από την Ίο στην Αθήνα, πριν ταξιδέψουν στο σπίτι τους στην Ιρλανδία συνοδευόμενα από τις συντετριμμένες οικογένειές τους.

Πηγή: skai.gr