Απίστευτη ιστορία στην Ηλεία: Διέρρηξε τα σπίτια των γονιών του -Τους «ξάφρισε» πάνω από 100.000 ευρώ

Απίστευτη ιστορία στην Ηλεία: Διέρρηξε τα σπίτια των γονιών του -Τους «ξάφρισε» πάνω από 100.000 ευρώ

Χιλιάδες ευρώ σε χαρονομίσματα των 500, λίρες, πανάκριβο ρολόι, διαμάντι, χρυσαφικά και πολλά άλλα κοσμήματα ήταν η λεία του 21χρονου διαρρήκτη από το σπίτι της οικογένειάς του τον περασμένο Φεβρουάριο στην περιοχή της Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.

O 21χρονος μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του επιχείρησαν προχθές να διαρρήξουν και το άλλο σπίτι του πατέρα του πρώτου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην οδό Μεσσολογγίου.

Όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ενώ στη διάρκεια της προανάκρισης ο 21χρονος ομολόγησε και την άλλη διάρρηξη στο εξοχικό τους σπίτι στην Ηλεία.

Ο νεαρός αποκάλυψε πως δεν είχε διαρρήξει μόνο το σπίτι στην Πάτρα , όπου είχε πάρει αντικείμενα μιρκής αξίας, αλλά και ένα ακόμη σπίτι έξω από τον Πύργο της Ηλείας στις αρχές του 2022, από όπου είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ!

Αυτό που έκανε, ωστόσο, τους αστυνομικούς να ακούνε και να μην μπορούν να πιστέψουν στα αυτιά τους είναι πως ο νεαρός ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη των δύο σπιτιών.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας γιατί έκανε διαρρήξεις στα σπίτια της οικογένειάς του ο νεαρός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κλέψει την οικογένειά του γιατί άτομα τον εκβίαζαν, έχοντας στην κατοχή τους φωτογραφίες του και απαιτούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις δημοσιοποιήσουν. Ετσι μη έχοντας τα χρήματα αποφάσισε να κάνει διαρρήξεις, ώστα να τους δίνει τα κλοπιμαία.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος (λόγω της μεγάλης αξίας των κλοπιμαίων).

Οι αστυνομικοί μετά τις αποκαλύψεις του νεαρού πατρινού συνέλαβαν έναν από τους εκβιαστές του.