Κλείσιμο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει»- Βίντεο

Σύμφωνα με μάρτυρα, ο 38χρονος πήρε από χθες την καραμπίνα του πατέρα του με τη δικαιολογία ότι θα την καθάριζε. Νωρίς το πρωί όμως οι γονείς αντιλήφθηκαν πως το όπλο απουσίαζε από το σπίτι.

Συγκλονίζουν τα λόγια στενού φίλου της οικογένειας του 38χρονου αστυνομικού που έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της πρώην γυναίκας του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Όπως εξηγεί ο μάρτυρας, ο 38χρονος πήρε από χθες την καραμπίνα του πατέρα του με την δικαιολογία ότι θα την καθάριζε. Νωρίς το πρωί όμως οι γονείς αντιλήφθηκαν πως απουσίαζε από το σπίτι.

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δυο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας.

«Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του. Ο ίδιος δεν είχε ούτε περίστροφο. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την καθαρίσει. Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε καταλήγοντας ο ίδιος.

Πηγή: Thesstoday.gr