ΓΣΕΒΕΕ για take away... πάρτι: Μην τινάξουμε στον αέρα την εθνική προσπάθεια

Τα περιστατικά με καφέ - μπαρ, τα οποία με το πρόσχημα της πώλησης ροφημάτων take- away, έκαναν αυτοσχέδια πάρτι με μουσική στη διαπασών, καταδίκασε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

“Είναι μια παράνομη ενέργεια των συναδέλφων και βεβαίως είναι καταδικαστέα από το σύνολο του κλάδου της εστίασης και της αναψυχής. Τέτοιες λογικές μπορούν να τινάξουν στον αέρα μια προσπάθεια που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και η ελληνική πολιτεία όλο αυτό το διάστημα” τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ. 

“(Τέτοιες ενέργειες) χαρακτηρίζουν όλο τον κλάδο, αυτό ο κλάδος δεν μπορεί να το δεχθεί” ανέφερε. “Περιμένουμε αισίως να βγούμε από την κρίση που έχει φέρει σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου που έχουν δει εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον να χάνουν το εισόδημά τους” σημείωσε ο κ. Καββαθάς. 

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ανακοίνωσε τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους όλων των πρωτοβάθμιων οργανώσεων της Ομοσπονδίας μια και αύριο (Τετάρτη) “συμμετέχουμε στην πανευρωπαϊκή δράση Empty Chairs (Άδειες Καρέκλες) που θα αναπτυχθούν σε όλες τις πλατείες, και στην πλατεία Συντάγματος, για να δείξουμε το πρόβλημα του κλάδου, θα εφιστήσω την προσοχή για εναρμόνιση με τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και την πολιτεία για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα και για να ανακάμψει η οικονομία με τις λιγότερες συνέπειες”. 

Πηγή: skai.gr