Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία, μαζί με τους γονείς της Καρολάιν

Οι γονείς της Καρολάιν φέρεται πως πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, θέλοντας η δύο χρόνων εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον

Στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στη Μανίλα φέρεται να έχει επιστρέψει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν μαζι με την δύο ετων Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς φέρεται πως πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, θέλοντας η δύο χρόνων εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν ξεχνούν ούτε τη δολοφονία που της κόρης τους ούτε το θέατρο που έπαιζε ο πιλότος για 37 ημέρες. Προτεραιότητά τους είναι η μικρή Λυδία και θέλουν να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι γονείς της Καρολάιν σκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Όσον αφορά στη δικαστική απόφαση που προβλέπει για τους γονείς του πιλότου ότι μπορούν να βλέπουν τη Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, αναμένεται ότι θα κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.