Γιώγος Τσαλίκης: Ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι

Γιώργος Τσαλίκης ανακοίνωσε χθες μέσω του Instagram πως θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες  από την κοπή της πίτας στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, δίπλα στον κ. Παχατουρίδη, γράφοντας στη λεζάντα: «Προχωράμε! Άλλα 5 χρόνια με τον Ανδρέα στο Περιστέρι! Δηλώνω παρών και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την πρόθεση μου να συνεχίσω αν μου δώσετε την ευκαιρία να είμαι ξανά δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει το Περιστέρι πρωτεύουσα δύναμη στη Δυτική Αττική και πρότυπο Δήμου για όλη την Ελλάδα! Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο Περιστέρι που αγαπώ!».

Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο τραγουδιστής είχε εκλεγεί δεύτερος σε ψήφους και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας Περιστερίου.

Πηγή: skai.gr