Γεωργιάδης για Μεγάλο Περίπατο: Ο Μπακογιάννης είναι ένας δήμαρχος που τολμά να πάρει αποφάσεις

Γεωργιάδης για Μεγάλο Περίπατο: Ο Μπακογιάννης είναι ένας δήμαρχος που τολμά να πάρει αποφάσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών χθες Τρίτη 30/6, όπου παρουσιάστηκε η στρατηγική Branding και το νέο εμπορικό σήμα και λογότυπο του σχεδίου «AGORA ATHENS-Πλάκα Μοναστηράκι» για την αναβάθμιση της ιστορικής αγοράς του κέντρου, την Πλάκα και το Μοναστηράκι.

Συμμετείχαν ο  Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης  και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης,

Αναφερόμενος στο θέμα του Μεγάλου Περίπατου ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μιας και είναι το θέμα των ημερών, θέλω να το πω, ο κ. Μπακογιάννης αποδεικνύεται από την αρχή της σταδιοδρομίας του, εγώ πάντα πίστευα ότι θα ήταν έτσι αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη, ένας δήμαρχος που τολμά να πάρει αποφάσεις. Έχω να του δώσω μια συμβουλή. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, στην πολιτική υπάρχει τιμωρία μόνο στη δράση και ποτέ στην αδράνεια. Όμως, αν δεν κάνεις και τίποτα, περνάει ο χρόνος, φεύγεις και τελικά δεν έχεις αφήσει τίποτα πίσω σου. Εγώ προτιμώ τους πολιτικούς που παίρνουν αποφάσεις, θα ακούσουν και μερικά λόγια, θα κάνουν και μερικά σωστά, θα κάνουν και μερικά λάθη, δεν μπορεί να γίνουν όλα τέλεια, αλλά τελικά προχωράνε "το καράβι" μπροστά. Σίγουρα τέτοιος Δήμαρχος είναι ο Μπακογιάννης, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και σ' αυτό το θέμα, θέλω να πω, ότι εγώ επειδή είμαι παρόμοιας αντιλήψεως πολιτικός, θα είμαι σίγουρα υποστηρικτικός".

   

Πηγή: skai.gr