«Φύλλο και φτερό» το κινητό του προπονητή τάε κβο ντο – Ήταν γνώριμος στην ΕΛΑΣ

Ο 44χρονος απολογείται την Παρασκευή στην Ανακρίτρια για με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.  

Σε ανάκτηση δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα του προπονητή Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη που συνελήφθη για το βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του, προχωρά η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Στόχος, σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι να αντληθούν νέα στοιχεία για τη δράση του 44χρονου μέσα από την εξέταση και ειδικότερα να υπάρξει πλήρης γνώση αναφορικά με το ύφοςτων sms που αντάλλασσε με ανήλικες μαθήτριες, τις επικοινωνίες που είχε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και social media και των βίντεο που αποκαλύπτουν τις φρικώδεις πράξεις του.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος των θυμάτων αποκαλύπτει ότι οι εντολείς του φοβούνται ότι συνέχιζε μέχρι τη σύλληψή του τη δράση του.

«Είχαν την αίσθηση ότι και σήμερα που μιλάμε υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, και ότι υπάρχουν παιδιά που κινδυνεύουν από τέτοιου είδους πράξεις» αναφέρει ο δικηγόρος των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

Ο 44χρονος απολογείται την Παρασκευή στην Ανακρίτρια για με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.  

Ο πρώτος κύκλος έρευνας έκλεισε με τη σύλληψη του 44χρονου, ωστόσο, μετά την απολογία του την Παρασκευή ανοίγει ένας άλλος κύκλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 44χρονος ήταν γνώριμος στις αρχές ήδη από το 2020 όταν και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε πάρει μία καραμπίνα και είχε κλειδώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι.

Την είχε χτυπήσει και την απειλούσε ότι θα προκαλέσει κακό και μάλιστα είχε χρειαστεί η παρέμβαση διαπραγματευτή για να λήξει το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο.