Κλείσιμο

«Λος Άντζελες Εμπιστευτικό» στην Πάτρα: Στη «φάκα» νταλίκα με «μαϊμού» προϊόντα που θα ταξίδευαν στην «Πόλη των Αγγέλων»

Οι τελωνειακές αρχές της Πάτρας προχώρησαν σε έλεγχο του φορτίου της νταλίκας η οποία έφτασε στην Πάτρα από την Τουρκία

Λος Άντζελες Εμπιστευτικό στην Πάτρα. Ποσότητα «μαμούθ» με παράνομα είδη ένδυσης και υπόδησης, που είχαν προορισμό ακόμα και το… Λος Άντζελες εντόπισαν οι υπάλληλοι του τελωνείου της Αχαϊκής πρωτεύουσας σε νταλίκα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι τελωνειακές αρχές της Πάτρας προχώρησαν σε έλεγχο του φορτίου της νταλίκας η οποία έφτασε στην Πάτρα από την Τουρκία.
Όταν το εμπόρευμά της αποκαλύφθηκε, οι τελωνειακοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, από τις τεράστιες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων, που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσω Μπάρι και στη συνέχεια να διοχετευτούν στην Αμβέρσα του Βελγίου, αλλά και...  την «Πόλη των Αγγέλων»!

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι το μισό φορτίο της νταλίκας περιλαμβάνει ανώνυμα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, ενώ το άλλο μισό φορτίο περιλαμβάνει πλαστά αντίστοιχα προϊόντα, πασίγνωστων εταιρειών όπως Gucci, Nike, Channel κ.α.

Η καταγραφή στο φορτίο της νταλίκας θα συνεχιστεί και την Παρασκευή το πρωί, ενώ επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το Λιμενικό Σώμα.
 

Πηγή: tempo24.news