Φωτογραφικά ντοκουμέντα της συμπλοκής στον Κολωνό- Τι είπε στον εισαγγελέα ο τράπερ

Αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή σε καφετέρια στην οποία ενεπλάκη  γνωστός τράπερ στον Κολωνό με θύμα έναν 32χρονο διανομέα εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ. 

Όπως φαίνεται ο τράπερ και ένας ακόμη φίλος του κρατάνε σουγιάδες 22 εκατοστών και έχουν κυκλώσει τον διανομέα,  ενώ ένα φίλος του παλεύει σώμα με σώμα…

Ο τράπερ και η παρέα του έφτασαν με αυτοκίνητο σε καφετέρια εδώ στη Λένορμαν, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, βγήκαν τα μαχαίρια.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας από τους κατηγορούμενους, αφορμή για περιστατικό στάθηκαν οι απειλές όπως ισχυρίζεται και η συμπεριφορά του διανομέα απέναντί τους. 

Πήγαμε προς το κατάστημα να ζητήσουμε το λόγο και τότε ο…έκανε μια κίνηση σαν να είχε μαχαίρι  στη ζώνη του. Τότε πήγαμε στο αμάξι και πήραμε τις πεταλούδες. Και αυτός μπήκε στο κατάστημα και έλεγε "ελάτε μέσα άμα θέλετε". Τότε εμείς μπήκαμε και οι τρεις μέσα και με τα μαχαίρια που κρατούσαμε προσπαθούσαμε να σώσουμε τις ζωές μας γιατί μας είπε ότι θα μας μαχαιρώσει". 

Κατά την παρουσία του στο τριμελές πλημμελειοδικείο ο γνωστός τράπερ εμφανίστηκε μετανοιωμένος.

Παράλληλα ζήτησε να δοθεί στους αστυνομικούς το βιντεοληπτικό υλικό από την καφετέρια για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των γεγονότων.

" Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε", είπε.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το που βρήκαν τα μαχαίρια, απάντησε:

"Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό".

«Ο ίδιος και μάλιστα προς τιμήν του, δεν προσπάθησε να αποφύγει τις ευθύνες του, ήταν αυτός ο οποίος κάλεσε το ασθενοφόρο για τον παθόντα και ήταν εκείνος που στο πρώτο σήμα των αστυνομικών σταμάτησε» αναφέρει συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργος Μακρής.

Ο γνωστός ράπερ ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι 4 κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον διανομέα στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Το θύμα βγήκε από το νοσοκομείο και αναμένεται να δώσει κατάθεση όπου θα περιγράφει από την δική του πλευρά τα τα γεγονότα.

Πηγή: skai.gr