Κλείσιμο

Μάχη με τις φλόγες και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας - Έκλεισε και στα δύο ρεύματα ο νέος αυτοκινητόδρομος στον κόμβο Λεύκτρου-Σπάρτης

Για λόγους ασφαλείας - Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς Εθνικής

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμες της πυροσβεστικής και στο πύρινο μέτωπο που μαίνεται στη Μεγαλόπολη του Δήμου Αρκαδίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Ρούτσι.

Ωστόσο, η αστυνομία έλαβε έκτακτα κυκλοφορικά μέτρα στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας στον κόμβο Λεύκτρου - Σπάρτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί, για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον κόμβο Λεύκτρου -Σπάρτης.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για Σπάρτη θα πραγματοποιείται από τις παλαιές εθνικές οδούς Τρίπολης - Σπάρτης και Καλαμάτας -Σπάρτης.

Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εντός ρεματιάς αλλά δεν απειλεί σπίτια. Ισχυρές επίγειες δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.

Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, ενώ μέχρι και την δύση του ήλιου, συνέδραμαν τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού. 

Το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

Δείτε φωτογραφίες από την ομάδα Πυρκαγιά Ενημέρωση στο Facebook: 

Φωτιά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας

Πηγή: skaigr- ΑΠΕ