Πρόεδρος Ομοσπονδίας Φορτηγών σε ΣΚΑΪ: Άθλιες οι συνθήκες στο πλοίο «Euroferry Olympia»

Τις άθλιες συνθήκες στις καμπίνες του πλοίου «Euroferry Olympia», το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες το πρωί, κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος, Απόστολος Κενανίδης και γι΄αυτό, όπως είπε, παρότι απαγορεύεται, αφήνουν τους οδηγούς να κοιμούνται στα οχήματά τους. 

Ισχυρίστηκε δε ότι οι καμπίνες είναι πολύ μικρές, δεν έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία για να μείνει κάποιος, έχουν ψύλλους και κοριούς ενώ και οι χώροι αναμονής είναι άθλιοι.

«Ακόμη και αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιησει την καμπίνα, από τον Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο, γιατί περιλαμβάνεται στο εισιτήριό του, δεν θα τα καταφέρει, γιατί οι καμπίνες τη συγκεκριμένη περίοδο διατίθενται στους τουρίστες», επισήμανε ο κ. Κενανίδης.  

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι αρχές έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση με σωρεία εγγράφων, έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Ναυτιλίας, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση ούτε έχει καταστεί εφικτό να γίνει κάποια συνάντηση με τον υπουργό.

«Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό το περιστατικό από την ίδια εταιρεία μέσα σε μία επταετία. Τη μία με το Norman Atlantic και τωρα με το Olympia», σημείωσε ο ίδιος.

Πηγή: skai.gr