Κλείσιμο

Φονικό στη Ραφήνα: Πώς έφτασε η αστυνομία στους δράστες του θανάσιμου ξυλοδαρμού

Αυτή την ώρα η απολογία των δύο συλληφθέντων. Φαίνεται πως αιτία για το θανάσιμο ξυλοδαρμό του 42χρονου ήταν ένας διαπληκτισμός στις τουαλέτες του μπαρ.

Του Μάκη Συνοδινού

Το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν άντρες της ασφαλείας «έκαψε» τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 42χρονου που διασκέδαζε σε μπαρ της Ραφήνας και οδήγησε τους αστυνομικούς στην άμεση ταυτοποίηση και σύλληψη δυο 24χρονων -έναν Έλληνα κι έναν Αλβανό.

Παράλληλα οι καταθέσεις θαμώνων και σύμφωνα με πληροφορίες δυο τουλάχιστον αυτόπτων μαρτύρων, βοήθησε τους αστυνομικούς να καταλάβουν τους λόγους που ξεκίνησε ο άγριος καβγάς που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 42χρονου.

Μάλιστα σε κάμερα έχουν καταγράφει και οι κινήσεις των δραστών αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό. Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με όχημα το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άδεια του είναι στο όνομα του ενός.

Αυτή την ώρα οι δράστες απολογούνται προκειμένου να καθαριστεί το κίνητρο που τους οδήγησε να επιτεθούν στον 42χρονο, ενώ θα ερωτηθούν αν χτύπησαν με τα χέρια τον άτυχο άντρα ή χρησιμοποίησαν και αντικείμενο τύπου σιδερογροθιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν ένας διαπληκτισμός του 42χρονου με έναν από τους δυο 24χρονος στις τουαλέτες του μπαρ.

Πηγή: skai.gr