Κλείσιμο

Ραφήνα: Ο 42 χρονος δε γνώριζε τους δράστες- «Μας κοίταξε άγρια», λένε οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από την ανάλυση των πληροφοριακών δεδομένων και του βιντεοληπτικού υλικού ταυτοποιούνται οι δύο 24χρονοι ως δράστες της επίθεσης, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής.

Για έναν άνθρωπο πολύ ήρεμο που δεν μπλεκόταν σε καβγάδες μιλούν συγγενείς και φίλοι του 42χρονου που δολοφονήθηκε έξω από μπαρ στη Ραφήνα μετά από άγριο ξυλοδαρμό, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα δε γνώριζε τους δράστες. 

Σε βάρος των δύο 24χρονων (ημεδαπός και αλλοδαπός) που συνελήφθησαν χθες για το αποτρόποαιο έγκλημα σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο της προανάκρισης, πραγματοποιήθηκε συνδυαστική αξιολόγηση και ανάλυση των πληροφοριακών δεδομένων και του συλλεχθέντος βιντεοληπτικού υλικού της υπόθεσης, που οδήγησε στην ταυτοποίηση των δύο 24χρονων ως δραστών της επίθεσης, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής.

Όπως προέκυψε δε από την κατάθεση των δύο κατηγορουμένων, ο 42χρονος έχασε τη ζωή του για ασήμαντη αφορμή. 

«Σκούντηξε έναν από την παρέα μας που περίμενε την σειρά του να μπει στη τουαλέτα. Όταν του ζήτησε τον λόγο, τσακώθηκαν. Μετά μας κοίταξε ειρωνικά και άγρια». Αυτά ήταν τα λόγια του ενός εκ των δραστών στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτά τα δυο περιστατικά ήταν αρκετά για την παρέα των 5 ατόμων, ώστε να «ξεχειλίσει» το ποτήρι και να του στήσουν ενέδρα έξω από το κλαμπ.

Όταν ο 42χρονος μαζί με την κοπέλα που συνοδευόταν βγήκε αμέριμνος από το κλαμπ, δέχτηκε επίθεση που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι μαρτυρίες για πολλά περιστατικά βίας που συμβαίνουν στην περιοχή τον τελευταίο καιρό. 

Πηγή: skai.gr