Κινέττα: «Πώς σώσαμε την κόρη μας»- Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένεια της μιλά η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού που σώθηκε από θαύμα όταν τα ορμητικά νερά έσπασαν το παράθυρο του δωματίου της και άρχισαν να πλημμυρίζουν το σπίτι τους στην πλημμύρα της Κινέττας.

Η περιγραφή κόβει την ανάσα.

« Έχουμε πέσει για ύπνο και ακούμε ένα τρομακτικό θόρυβο σαν να σπάει το σπίτι, σαν να σπάνε τα θεμέλια… Όταν πάτησα κάτω, όλα ήταν στεγνά αλλά σε δευτερόλεπτα έρχεται νερό.», περιγράφει προσθέτοντας πως ενστικτωδώς πας να ανοίξεις την πόρτα.

Η γυναίκα κατευθύνθηκε στην πόρτα ενώ ο σύζυγος της έτρεξε να πάρει το κοριτσάκι, το οποίο έφεραν κοντά του τα ορμητικά νερά που είχαν σχηματίσει χείμαρρο μέσα στο σπίτι.

Όπως διαπιστώνει η μητέρα του παιδιού, τα νερά μπήκαν στο σπίτι όταν κορμός έσπασε την μπαλκονόπορτα στο υπνοδωμάτιο του κι από αυτό μάλιστα είχε προέλθει ο θόρυβος που είχε ακουστεί στην αρχή. 

"Ο Κωνσταντίνος, ένιωσε ένα αντικείμενο να έρχεται προς τα πάνω του, το άρπαξε και ήταν το παιδί, αναφέρει η μητέρα για να περιγράψει το με πόση ορμή το νερού  παρέσυρε την μικρή, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε." είπε.

Όπως αναφέρει όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η τρίχρονη δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και νόμιζε ότι την σηκώνουν από το παιδικό της κρεβάτι.

«Δεν υπήρχε ρεύμα. Το μόνο φως, ερχόταν από τους κεραυνούς και το βλέπαμε από ένα παράθυρο που δεν είχε στόρια. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τα στόρια, η πόρτα έχει σφηνώσει. Το νερό σε δευτερόλεπτα έχει φτάσει στους 80 πόντους.» περιγράφει εκτός των άλλων.

Πηγή: skai.gr