Κινέττα: Έτσι σώθηκε το κοριτσάκι από το πλημμυρισμένο σπίτι- Η μαρτυρία του πατέρα

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα του μικρού παιδιού που σώθηκε τελευταία στιγμή, όταν ορμητικά νερά πλημμύρισαν το σπίτι της οικογένειας στην Κινέττα.

«Από το δωμάτιο της μικρής μπήκε το νερό και ερχόταν σε δέκα μέτρα πριν το σαλόνι διάδρομος και έτσι έπιασα τη μικρή, μέσα στα σκοτάδια δεν ξέρω πως την έπιασα.», αναφέρει ο πατέρας του παιδιού περιγράφοντας στον ΣΚΑΙ, την προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να σώσει το κοριτσάκι.

«Βρήκα τη γυναίκα μου, τους ανέβασα σε μια βιβλιοθήκη πάνω. Πετάχτηκα να σπάσω ένα τζάμι με το κουρτινόξυλο. Αυτά σας λέω τώρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο ούτε να σκεφτώ, ούτε να χάσω ψυχραιμία το νερό ανέβαινε αστραπιαία, πως να το πω.», συνεχίζει.

«Προσπάθησα να σπάσω το κουρτινόξυλο, έσπασα το τζάμι. Εκεί κόπηκα και έχω γεμίσει ράμματα.», προσθέτει.

«Kάποιος να αναλάβει μία φορά την ευθύνη, γιατί κάποιος ευθύνεται γι' αυτό.» τονίζει.

«Τόσους κορμούς μέσα στο ρέμα δεν είναι λογικό. Δεν το έχω ξαναδεί. Οι κορμοί σπάσαν μάντρες, οι κορμοί σπάσαν τα αυτοκίνητα, οι κορμοί βούλωσαν τους δρόμους και δεν είχαμε διαφυγή. Αυτό έγινε. Τίποτα άλλο.»

Σύμφωνα με τον πατέρα το ενδεχόμενο επιχείρημα του ότι κανείς δεν υπολόγιζε την σφοδρότητα του καιρικού φαινομένου δεν αρκεί, αφού στην περιοχή, διαπιστώνει κανείς με μια απλή βόλτα, υπάρχει πλήθος κορμών, φερτών υλικών που ή δεν καθαρίστηκαν από το ποτάμι ή προέκυψαν όταν κάποιος, έκανε φράγμα χωρίς σχέδιο.

«Χωρίς τίποτα, χωρίς καμία μελέτη άρπα κόλλα.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr