Κλείσιμο

«Αβυσσαλέο μίσος»: Σφοδρή επίθεση του δικηγόρου του πατέρα Αντωνίου κατά Εκκλησίας – κυβέρνησης

«Παράνομα "κλείδωσαν" και πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του πατέρα Αντωνίου» δηλώνει ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου Θρ. Κονταξής.

Σφοδρή επίθεση κατά της Εκκλησίας, του Αρχιεπισκόπου και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο δικηγόρος του πατρός Αντωνίου Θρασύβουλος Κονταξής.

Σε δήλωσή του ο Θρασύβουλος Κονταξής, υποστήριξε «πως δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του, ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των αναφερομένων στα δημοσιεύματα».

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της Κιβωτού, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή» δήλωσε δε ο κ. Κονταξής.

Υποστήριξε δε ότι «παράνομα και αυθαίρετα χθες το βράδυ άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής στη Ραφήνα. Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος, επιστρέφοντας από ραντεβού μαζί μου, δεν μπόρεσε να μπει καν στο σπίτι του». 

Πρόσθεσε πως ο πατέρας Αντώνιος αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος και δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών. «Δεν είχαμε προειδοποίηση και δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για να εγκαταλείψει» υποστήριξε. 

«Τη Δευτέρα θα δω τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκο» ανακοίνωσε ο κ. Κονταξής. 
 

Πηγή: skai.gr