Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η 35χρονη - Στο μικροσκόπιο 2η γυναίκα, ποιός ο ρόλος της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην φρικτή υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Οι αρχές έχουν προσαγάγει και ανακρίνουν 35χρονη Ελληνίδα που θεωρείται η βασική ύποπτος για την επίθεση και κίνητρό της διαπροσωπική επαφή με την άτυχη γυναίκα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες, από την άρση απορρήτου αλλά και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Η 35χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή του Ζωγράφου και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην περιοχή της Κυψέλης. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι η ύποπτη έχει μεταφερθεί από τους αστυνομικούς στο σπίτι της, όπου και ψάχνουν να εντοπίσουν τα ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν την ημέρα της επίθεσης.

Πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκαν στην κατοχή της 35χρονης ύποπτης η περούκα που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση και τηλεκάρτα με την οποία φέρεται να έγινε το επίμαχο τηλεφώνημα σε εταιρία ταξί.

Οι αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να ομολογήσει η ύποπτη, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ - ΜΠΕ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εταιρία στην οποία εργάζεται η 35χρονη, είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η άτυχη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται είτε να έχει ήδη προσαχθεί είτε να κληθεί προς εξέταση μια ακόμη γυναίκα, η οποία φέρεται να προμήθευσε το βιτριόλι στην 35χρονη.

Οικονόμου: Αξιολογούνται τα στοιχεία με προσοχή

«Εξετάζεται αυτή τη στιγμή μια βασική ύποπτη και γίνεται με πολύ προσοχή. Αξιολογούνται τα στοιχεία», τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την πορεία της υπόθεσης.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η έρευνα είναι μυστική και πως σε αυτή τη φάση καλό είναι να μην γίνονται προβλέψεις και να περιμένουμε να απαντήσουμε με στοιχεία.

Πηγή: skai.gr