Επιτέθηκαν σε ανήλικο στη Νίκαια μετά το Ιωνικός – Παναιτωλικός: Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και τον χτύπησαν

Σε συλλήψεις τεσσάρων ανηλίκων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για επίθεση σε βάρος ανήλικου μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ιωνικού-Παναιτωλικού, στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής, 6 Μαρτίου, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, ομάδα περίπου δεκαπέντε ατόμων, φορώντας χειρουργικές μάσκες, βγήκε από το γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον ανήλικου, που βρισκόταν στην Πλατεία Σπάθα έναντι του γηπέδου, μαζί με δύο ακόμα άτομα.

Ο ανήλικος, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο, οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια, αφού τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις, τον κτύπησαν από κοινού με λακτίσματα και γροθιές και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και το δελτίο ταυτότητας.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση τεσσάρων ανηλίκων, που συμμετείχαν στην προαναφερόμενη επίθεση και εντός των ορίων του αυτοφώρου, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr