Πρεμιέρα κάνει σήμερα το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα - Από αύριο το «Καλάθι των Χριστουγέννων»

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται από σήμερα η αγορά- Δείτε το ωράριο των καταστημάτων - Ποια προϊόντα περιλαμβάνονται στο «Καλάθι των Χριστουγέννων»

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται από σήμερα η αγορά καθώς ξεκινάει το ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Επίσης αύριο εφαρμόζεται στα σούπερ μάρκετ το «Καλάθι των Χριστουγέννων» το οποίο θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.

Ωράριο καταστημάτων

Τα καταστήματα από σήμερα θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου καθώς και τις δύο παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που φέτος συμπίπτουν Κυριακή τα καταστήματα θα είναι επίσης ανοιχτά.

Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 έως τις 20:00, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, που θα είναι από τις 09:00 έως τις 18:00.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Καλάθι Χριστουγέννων

Όπως αποφασίστηκε, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής έξι προϊόντα:

  • Αρνί
  • Κατσίκι
  • Γαλοπούλα
  • Τσουρέκι
  • Βασιλόπιτα
  • Σοκολάτα
Πηγή: skai.gr