Ένοχος ο Θοδωρής Μαραντίνης: Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή - Δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η πρώην σύζυγός του Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν το πρωί στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή έπειτα από αγωγή που είχε καταθέσει η παρουσιάστρια

Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων επειδή όπως φαίνεται δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και συνθέτης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή έπειτα από αγωγή που είχε καταθέσει η παρουσιάστρια για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας μόνο: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».
 

Πηγή: skai.gr