Έκκληση από την πυροσβεστική: Να βοηθήσουν οι 4.000 πιστοποιημένοι εθελοντές πυροσβέστες 

«Φοβάμαι τα μποφόρ μιλάμε για απίστευτες συνθήκες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Έκκληση στους 4.000 πιστοποιημένους εθελοντές πυροσβέστες να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης σε Πεντέλη, Διώνη, Παλλήνη, Ντράφι απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος. 

Μιλάμε για πιστοποιημένους εθελοντές του πυροσβεστικού σώματος, που από χθες επιχειρούν να πυκνώσουν τις θέσεις τους, τόνισε ο κ. Σταθόπουλος. 

«Κάνω έκκληση στους πιστοποιημένους εθελοντές του πυροσβεστικού σώματος για ενίσχυση των δυνάμεων, γιατί η κούραση του πυροσβέστη αυτή τη στιγμή είναι απίστευτη. Πρέπει να ξεκουραστούν αυτοί οι άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Φοβάμαι τα μποφόρ, χθες το πρωί είχαμε 11 μποφόρ, μιλάμε για απίστευτες συνθήκες. Είναι μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά, έχει μπει στον αστικό ιστό, ευελπιστούμε ότι από το απόγευμα που θα πέσει κάπως ο άνεμος θα τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Έχουν έρθει πυροσβέστες από όλη την περιφέρεια Μακεδονία, Σέρρες, Ήπειρο» πρόσθεσε ο κ. Σταθόπουλος.  
 

Πηγή: skai.gr