Κλείσιμο

Εκ νέου στον ανακριτή μέλη του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών – Εξώδικο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, μέλος του συλλόγου, έκανε γνωστό πως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν το κατηγορητήριο αγγίζει πλέον και διευθύνοντες συμβούλους

Την πόρτα του ανακριτή που ερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης μέλη του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των ερευνών.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, μέλος του συλλόγου, έκανε γνωστό πως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν το κατηγορητήριο αγγίζει πλέον και διευθύνοντες συμβούλους. «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας μάλιστα γνωστό πως θα σταλεί εξώδικο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, για αλλοίωση του χώρου και προσβολή νεκρών.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Παύλου Ασλανίδη, επίσης μέλους του συλλόγου, που έκανε λόγο για προσβολή νεκρών, ενώ στην υπόθεση αναφέρθηκε και ο δικηγόρος των οικογενειών, Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για καθυστέρηση των ερευνών και των διώξεων.

«Η έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας αποκαλύπτει οικονομικά εγκλήματα που έχουν σχέση με τις καθυστερήσεις και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ενδεχόμενος δόλος για πολλαπλά κακουργήματα», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος, σημειώνοντας πως το εξώδικο στον Περιφερειάρχη «είναι στη διαδρομή» και ο ίδιος πρέπει να απαντήσει αν αλλοιώθηκε ο χώρος.

Πηγή: larissapress.gr