Βασικός ύποπτος ο πατέρας για το φόνο του γιου στη Θεσσαλονίκη- «Καβγάδιζαν συχνά» λένε οι γείτονες 

Η αστυνομία έχει θέσει από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο τον πατέρα του 41χρονου - Σύμφωνα με τους γείτονες ο 41χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά ενώ πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά για διάφορους λόγους. 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας της οδού Ομήρου.

Ενας 41χρονος άνδρας από την  Αρμενία, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο πατέρας του. 

Σύμφωνα με τους γείτονες ο 41χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά ενώ πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά για διάφορους λόγους. 

«Είχαν συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ τους καθώς ο γιος φέρεται να είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές» είπαν οι περίοικοι.

«Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση» είπε μία γειτόνισσα της οικογένειας. 

Ενοικος διπλανού διαμερίσματος, εμφανώς σε κατάσταση σοκ δήλωσε ότι «πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο». 

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει θέσει από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο τον πατέρα του 41χρονου,  ο οποίος χθες παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: grtimes.gr